Afsluitdijk Wadden Center

Afsluitdijk Wadden Center

In het Afsluitdijk Wadden Center bevindt zich een interactieve beleef-expositie. Hoofdthema is het (over)leven van de Nederlanders in de Delta, door de eeuwen heen en met het oog op de toekomst van klimaatverandering en zeespiegelstijging. Wil je met droge voeten het wad ervaren? Ontdek het in de expositie

Met 32 interactieve stations is voor alle leeftijdscategorieën iets te beleven in het center. Elk station heeft een eigen thema en laat een deel van het verhaal van de Afsluitdijk zien. Zo is er een SwimWalk met uitleg over de vismigratie, een Interactief Aquarium met alle vissen uit de Noordzee een heus stukje waddenstrand met panorama projectie en de Kamer van ingenieur Lely.

Naast de interactieve stations is in het Afsluitdijk Wadden Center de applicatie 2Discover geïnstalleerd. Dit is een nieuwe audiotour waarmee bezoekers met hun eigen smartphone de verhalen kunnen beluisteren. Speciaal hieraan is dat dit in 10 talen beschikbaar is en dat je de expositie kunt sturen. Zo start je de SwimWalk bijvoorbeeld met je eigen smartphone!

Fotografie: Ruben Van Vliet

In samenwerking met: Digitectuur

Show More

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. We leveren hardware en software, maar bovenal denken we met u mee hoe uw verhaal vertelt kan worden. Als u vragen heeft over techniek in uw museum, winkel of ander bedrijf neem dan contact op, wij helpen u graag verder. 

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2020