FlyCycle (interactieve fiets)

1/1

Al vliegend leren

Op een leuke manier leren over geografie? Ondertussen ook nog lekker bewegen? Het kan met de FlyCycle. Een interactieve fiets waarmee je door het Google maps landschap vliegt.

Informatie aanbieden met een “doe element”.

Vlieg over een gebied, ontdek en ga op avontuur

Met de FlyCycle kan een vliegreis worden gemaakt met behulp van Google Earth. Bezoekers worden uitgenodigd om uw omgeving te ontdekken. Een levensechte belevenis, zeker als een grote monitor of een projectiescherm wordt gebruikt. Daarop wordt niet alleen de Google Earth omgeving getoond maar ook de vliegtuiginstrumenten, de spelresultaten of omgevingsinformatie.

Een unieke belevenis

De FlyCycle is voorzien van sensoren waarmee (trap-) snelheid en hoogte kan worden bepaald en waarmee kan worden genavigeerd door het Google Earth landschap. Samen met u als opdrachtgever wordt bepaald in welke omgeving de piloot kan vliegen, welke spelelementen aanwezig zijn en welke informatie worden getoond met als doel uw bezoekers op actieve en dynamische wijze te informeren en vermaken.

Neem contact op voor meer informatie

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. We leveren hardware en software, maar bovenal denken we met u mee hoe uw verhaal verteld kan worden. Als u vragen heeft over techniek in uw museum, winkel of ander bedrijf neem dan contact op, wij helpen u graag verder. 

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2020