Informatiewand Loppersum

Voor Marketing Groningen en de provinciale VVV-organisaties heeft deFine een interactieve presentatiewand ontwikkeld. Een aantrekkelijke opstelling met een levensgrote foto van een herkenbare plek uit de betreffende regio. Met ruimte voor een interactieve monitor voor het tonen en opvragen van digitale informatie en plaats voor brochures over toeristische trekpleisters in de buurt.

 

De eerste wand voor de regio Eemsdelta is op 3 mei door gedeputeerde Staghouwer in Loppersum in gebruik genomen. VVV Nederland, die hierbij ook aanwezig was, prees de samenwerkende organisaties voor dit initiatief en liet weten het als voorbeeld te willen gebruiken voor andere regio's in het land. De VVV-organisaties willen op deze wijze beter, en op meer plekken in de provincie, met bezoekers kunnen communiceren.

deFine heeft een systeem ontwikkeld waarbij een fotowand wordt geplaatst van 120 cm breed en 240 cm hoog. Per locatie wordt een kleurenfoto gekozen die kenmerkend is voor de regio en die rechtstreeks op het paneel wordt gedrukt.
De interactieve monitor toont afwisselend foto’s, video’s en teksten. Zodra de monitor wordt aangeraakt kan toeristische informatie worden opgevraagd over de regio. Deze informatie kan centraal worden beheerd.

Touchscreen, luidspreker, software

Houtwerk: Wienke Interieur Maatwerk en Meer

Ontwerp: Welkom Store

Show More

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. We leveren hardware en software, maar bovenal denken we met u mee hoe uw verhaal vertelt kan worden. Als u vragen heeft over techniek in uw museum, winkel of ander bedrijf neem dan contact op, wij helpen u graag verder. 

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2020