informatiezuil: Storyteller

De diepte in

Er is zoveel te vertellen over een schilderij, object of gebeurtenis. Wie was de schilder? Hoe zag zijn leven er uit? Welke verf gebruikte hij voor dit schilderij? Wat betekenen deze objecten? Kan ik een leuke leerzame puzzel maken over dit onderwerp? Met de Storyteller  kan het allemaal.

Eenvoudig databasecontent aanbieden

De verdiepingsmonitor is een interactief presentatiesysteem op basis van een aanraakscherm met een computer. De computer is voorzien van een content management systeem waarmee interactieve presentaties kunnen worden voorbereid en getoond. U kunt per moment bepalen welke interactieve presentatie wordt getoond en u kunt dit op afstand beheren, zelfs met uw tablet of smartphone. De monitor kan tevens worden voorzien van verschillende sensoren waardoor deze automatisch reageert op de bezoeker. Zo kan de bezoeker automatisch worden gedetecteerd waardoor het systeem aan/uit kan worden gezet en kan bijvoorbeeld automatisch de juiste taal worden vertoond. Een en ander afhankelijk uw wensen en de samenstelling van het product. Verder vinden wij het belangrijk om samen met u de vormgeving aan te passen op het thema van uw tentoonstelling.

Neem contact op voor meer informatie

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. We leveren hardware en software, maar bovenal denken we met u mee hoe uw verhaal verteld kan worden. Als u vragen heeft over techniek in uw museum, winkel of ander bedrijf neem dan contact op, wij helpen u graag verder. 

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2020

informatiezuil