Museumbeheer

Een museum

beheren?

Een museum beheren doe je met MuseumBeheer! Met deze software zet je apparaten aan en uit, beheer je al je media, heb je keuze uit vele templates, en zet je op een gemakkelijke manier foto's, video's en andere content op beeldschermen,  beamers, en nog veel meer apparaten!

Eenvoudig beheer van content en techniek

Museumbeheer kan uw apparatuur en content beheren. Het zet uw apparatuur aan en uit, start de juiste film of presentatie en geeft actief meldingen als er zich ergens een technische storing voordoet. Een doordacht systeem met een duidelijk dashboard in een internet browser waarmee u alle instellingen kunt beheren. U kunt dat doen met behulp een computer, een tablet en een smartphone. Overal ter wereld, zolang u maar een internetverbinding heeft.
Eindelijk een eenvoudige oplossing voor veel dagelijkse zaken rondom techniek. Dit bespaart u echt tijd en geld.  Zie ook www.museumbeheer.nl

Neem contact op voor meer informatie

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. We leveren hardware en software, maar bovenal denken we met u mee hoe uw verhaal verteld kan worden. Als u vragen heeft over techniek in uw museum, winkel of ander bedrijf neem dan contact op, wij helpen u graag verder. 

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2020