top of page
Zoeken

Creëer je eigen Tv-kanaal met deFine narrowcasting!


Professionele berichten op je TV met deFine Narrowcasting

Wanneer je berichten wilt tonen op tv-schermen wil je makkelijk en snel aan de slag kunnen zonder ingewikkelde software of extra kosten voor dure templates. Met deFine Narrowcasting kun je op eenvoudige wijze professionele berichten maken en delen met veel maatwerk mogelijkheden.

deFine heeft vijftien jaar ervaring met narrowcasting in de retail, musea, informatiecentra en op scholen. Met ons team van specialisten monteren we hardware door het hele land en geven we trainingen over de software om bedrijven een vliegende start te geven met narrowcasting.


✅ Advies over proffesionele hardware

✅ Online beheertool voor je apparaten (aan- en uitzetten)

✅ Professionele tv-schermen geschikt voor intensief gebruik

✅ Een eigen technische dienst en storingslijn

✅ Gebruiksvriendelijke- en uitgebreide software

✅ Geschikt voor kleine én grote organisaties

✅ Je bent geen extra geld kwijt aan templates

✅ Te beheren via de webbrowser en handig bij thuiswerken

✅ Maatwerk apps om eigen data te visualiseren

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in voor meer informatie!

Wij zijn bereikbaar op 050-707 4919 of via info@define-it.nl
Meer over de functies van deFine Narrowcasting


Hoe werkt deFine Narrowcasting? Bekijk de video in 2 minuten


Basiselementen en apps Je hoeft bij deFine Narrowcasting geen templates te kopen. Je hebt basiselementen en apps ter beschikking waar je een bericht in kunt maken.

Customize de apps De apps zijn volledig in te richten naar eigen wens. Wanneer je bijvoorbeeld de weer-app toevoegt kun je een locatie kiezen en instellen voor hoeveel dagen je de weersvoorspelling wilt tonen.

Bedrijfstemplates Je kunt de huisstijl van je bedrijf of instelling volledig in de narrowcasting doorvoeren door je eigen lettertypes te uploaden en bedrijfstemplates aan te maken. Zo kun je efficiënt werken wanneer je een nieuw bericht plaatst en heb je een professionele en uniforme uitstraling.


Zelf je afspeellijst inplannen Je kunt met onze narrowcasting makkelijk vooruitwerken. Zo kun je zelf afspeellijsten met bijpassende berichten samenstellen en inplannen op zowel de begin- als einddatum.


Customize de apps De apps zijn volledig in te richten naar eigen wens. Wanneer je bijvoorbeeld de weer-app toevoegt kun je een locatie kiezen en instellen voor hoeveel dagen je de weersvoorspelling wilt tonen.


-> bel ons met een vraag via 050-707 49192022-Folder Narrowcasting LR
.pdf
Download PDF • 5.37MB


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page