Unzipped Groninger Museum

Wat een legendarische band: The Rolling Stones. Ze maken al sinds 1962 muziek met hits zoals Sympathy for the Devil, Angie en Paint It Black. Geen wonder dat er een reizende tentoonstelling over de band is gemaakt met meer dan 400 originele objecten uit het persoonlijke archief van de band en natuurlijk veel videomateriaal. Na Londen, de Verenigde Staten en Azië is de expositie over The Rolling Stones in het Groninger Museum te zien

Unzipped Groninger Museum

deFine heeft in opdracht van Electrosonic meegewerkt aan deze expositie samen met Lichtpunt en Bob van der Klaauw. Wij hebben de inbedrijfstelling van de apparatuur gedaan. Wij hebben de afstelling van de hardware en content gedaan. Zo is er in de expo een 3D sculptuur van de tong uit het logo van de Stones. Wij hebben de videomapping gedaan op deze tong. Ook hebben we video walls afgesteld en voorzien van de juiste content.

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. Ons hart gaat sneller kloppen als we iets unieks en vernieuwend kunnen maken. Geen idee is ons te gek. We hebben zeer veel technische kennis en ervaring in de IT-branche. Zowel op hardware- als softwaregebied. Juist de combinatie tussen de twee maakt ons sterk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2021