ExpoControl

Met ExpoControl kun je zélf je apparaten en content beheren in een tentoonstelling of andere informatieve omgeving. Niemand wil onnodig veel tijd kwijt zijn met het aan- en uitzetten van apparatuur of het veranderen van een foto of tekst op een beeldscherm. Met ExpoControl neem je de regie in eigen handen.

Lees alles over dit product

We begrijpen dat je vooral bezig wilt zijn met het vertellen van een verhaal. De techniek is een middel. Maar wel een belangrijk middel waar veel bij komt kijken. Wij hebben ExpoControl ontwikkeld om instanties zelf de tools te geven om techniek in te zetten om een verhaal te vertellen.


Hoe kun je goed apparaten beheren?

Je kunt verschillende technieken inzetten om een verhaal te vertellen. Een mooie film tonen op een meterslange projectie of mensen zelf laten onderzoeken met info op touchscreens. In ExpoControl kun je deze apparaten beheren. Je krijgt een overzichtelijk lijst van al je apparatuur en kunt zien wat de status is.


  • Je kunt veel verschillende apparaten toevoegen zoals mediaplayers, projectoren, speakers, beeldschermen etc.

  • Gelijk inzicht in storingen van apparatuur

  • Inzicht in conditie van apparatuur zoals lamptijden en systeembelasting

  • Beheer van verlichting in een pand


Hoe kun je makkelijk je content beheren?

Met ExpoControl kun je makkelijk zelf de foto’s, teksten, video’s, geluidsfragmenten en andere content beheren. Het mooie is dat je niet eens op locatie hoeft te zijn om dat te doen. Zolang je een computer met internet hebt kun je wijzigingen doorvoeren. We werken met een handige centrale bibliotheek zodat iedereen makkelijk kan samenwerken en bestanden niet verloren gaan. Het systeem is helemaal ingericht op het aanbieden van content in verschillende talen. Handig als je je ook op een internationale markt richt.


  • Centrale bibliotheek voor alle besteanden

  • Zelf makkelijk content invoeren en aanpassen

  • Samenwerken met andere musea

  • Content kun je in verschillende talen aanbieden


Veilig en betrouwbaar systeem

Veiligheid staat voorop. Al je bestanden en instellingen worden geback-upt. Ook kun je werken met verschillende rollen en rechten. Niet iedereen binnen een organisatie hoeft toegang te hebben tot alle instellingen. We bieden de interface aan in het Nederlands en Engels.


Een handige planningsmodule

Met ExpoControl heb je toegang tot een handige planningsmodule. Daarin kun je apparaten handig aan of uit zetten tijdens je openingstijden. Natuurlijk houdt het systeem om rekening met feestdagen en andere uitzonderingen.


Rapportage

Wil je zicht houden op interessante informatie in het gebruik van de expo dan kun je gebruik maken van rapportage. Welk onderdeel van de expo wordt het meest gebruikt. Waar komen bezoekers vandaan? Dit kun je inzichtelijk maken met de rapportage module.