Narrowcasting

Narrowcasting is zeer populair, en met een goede reden! Je maakt je eigen tv-kanaal om jouw boodschap te vertellen. Aanbiedingen, nieuws evenementen! Je kunt het zo in programmeren zoals jij wilt. En er zijn natuurlijk ook mooie koppelingen mogelijk.

Lees alles over dit product

Een flexibele manier om te communiceren met bezoekers, dat is narrowcasting! Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden of de aankondiging van een nieuw event. Je wilt snel iets visueel aantrekkelijks opmaken zonder ingewikkelde systemen te leren kennen. Met deFine-narrowcasting kun je op elk moment van de dag en op elke plek met een internetverbinding de content op jullie schermen aanpassen en actueel houden.


Templates & koppelingen

We hebben een heel handig templatesysteem. Je kunt namelijk je eigen templates maken. Geen gedoe met dure ontwikkelkosten van op maat gemaakte sjablonen. Gewoon met jullie eigen achtergronden, kleuren, lettertypes en gebruikmakend van de geïntegreerde koppelingen en apps. Zo koppel je bijvoorbeeld net zo eenvoudig je sociale media kanalen en de Outlook agenda of toon je een Youtube video of het actuele weer.


Op maat gemaakte koppelingen

Wanneer de standaard applicaties en koppelingen nog niet toereikend zijn, bieden wij de mogelijkheid voor op maat gemaakte koppelingen. Zo kun je jouw informatievertrekking nog meer personaliseren. Zo hebben we bijvoorbeeld koppelingen gemaakt voor actuele bustijden en hebben we inzichtelijk gemaakt hoeveel energie er wordt opgewekt door zonnepanelen.


Planning & programmering

Zoals je kunt lezen gaat onze narrowcasting verder dan een aantal afbeelding na elkaar laten zien. Naast de slimme koppelingen om realtime actuele informatie te laten zien heb je ook de mogelijkheden tot slimme programmeringen. Want sommige informatie wil je bijvoorbeeld alleen in het weekend laten zien, en andere alleen ’s ochtends. Dat is allemaal mogelijk met deFine Narrowcasting!