Touchscreens

1/1

Alles kan met touch

Bezoekers door een website laten browsen? Kinderen een leuk spel laten doen? Een quiz nodig voor een event?  Touchscreens zijn ideaal om klanten en bezoekers van informatie te voorzien of spellen te spelen. 

Touchscreen software

De keuze voor de software is afhankelijk van de wensen van de ondernemer, de doelgroep en het budget. 

Templates & toepassingen

Interactie met touchscreens

Touchscreens kennen veel formaten en toepassingen. Van een klein scherm in een informatiezuil tot een groot scherm op een beurs. Hieronder vindt u een aantal toepassingen van touchscreens. Neem contact op voor meer informatie.

Brochure selector

Een andere toepassing van een touchscreen is een brochure selector. Op het scherm staan meerdere brochures. Bezoekers kunnen deze brochure inzien maar ook naar zichzelf toemailen. De email adressen komen in een database en zo is ook terug te zien wie interesse heeft in welke brochures.

Wayfinding

Een touchscreen met wayfinding is heel handig bij de entree van een groot pand. Bezoekers kunnen zelf de routebeschrijving vinden met de snelste route naar de bestemming. Geschikte toepassingen zijn bijvoorbeeld te vinden in grote kantoorpanden, bedrijfsverzamelpanden, scholen, ziekenhuizen en gemeentelijke instellingen.

Quiz en spellen

Op een leuke manier informatie verstekken, of juist om informatie te vragen, kan via een quiz of een ander spel. Via een touchscreen kunt u een quiz laten zien, memorie spelen, een puzzel maken en nog veel meer. Leuk voor op school, tijdens beurzen of in musea.

Web-browser

Websites kunnen getoond worden in een beveiligde omgeving. Bezoekers kunnen er? niet hun eigen email checken maar zien alleen de belangrijkste content, de website. Op de website kunnen projecten getoond worden en er kan gezocht worden op evenementen of andere toepassingen binnen uw website.

Waarvoor kan in een touchscreen gebruiken?

Wayfinding, spellen, quiz, brochureselector, website browser en een foto slider zijn een kleine greep uit de ruime keuze aan templates.

Kunnen schermen zowel horizontaal als vertikaal gebruikt worden?

Ja. Maar dit is wel afhankelijk van het scherm en de software. Geef bij het aanvragen van de offerte aan dat dit belangrijk is voor u.

Kan ik met meerdere mensen een touchscreen bedienen?

Ja, maar dit is wel afhankelijk van het touchscreen en de software. Geef bij het aanvragen van de offerte aan dat dit belangrijk is voor u.

Waar kan een touchscreen gebruikt worden?

Winkels, wachtkamers, groothandels, horeca, etalages, restaurants, hotels, kantoren, scholen, beurzen, musea etc.

Kunnen klanten bij het gebruik van de brochure selector zelf brochures naar zichzelf toe mailen?

Ja. Zoveel brochures als gewenst kunnen gemaild worden. Bovendien ontvangt u zelf de informatie welke mensen interessant vinden, in welke brochures ze interesse hebben en u ontvangt de emailadressen voor uw database.

F.A.Q

 

Wat bedoelen jullie met content?

Content betekent inhoud. De informatie zoals teksten, foto’s en video’s die u bijvoorbeeld op een website zet, in een template plaatst of een beeldscherm laat zien.

Neem contact op voor meer informatie

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. We leveren hardware en software, maar bovenal denken we met u mee hoe uw verhaal verteld kan worden. Als u vragen heeft over techniek in uw museum, winkel of ander bedrijf neem dan contact op, wij helpen u graag verder. 

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2020

template