Vacatures en stages

Denk jij dat je perfect past binnen het deFine team? Je mag altijd je cv naar ons toesturen. Momenteel hebben we de volgende vacatures:

Vacature frontend-webdeveloper (fulltime)

Wie zijn we en wie zoeken we?

DeFine heeft een enthousiast team dat werkt aan ICT oplossingen voor de culturele en educatieve markt. Zo werken we voor musea en zijn verantwoordelijk voor de multimediasystemen in een tentoonstelling. Hiervoor hebben we een beheertool ontwikkeld waarmee musea hun apparatuur beheren. Voor de web-kant (frontend) van deze tool zoeken we versterking.

 

Herken jij je in dit profiel?

Je hebt een breed werkgebied op het gebied van het programmeren van websites en app's
Je kunt van begin tot eind applicaties uitdenken en maken.

Je bent hebt oog voor de verbetering van websites.
De workflow voor de gebruikers van de website is belangrijk voor je.
Je hebt ervaring met het maken applicaties en websites/software.

Functie

We zoeken een frontend-webdeveloper. Iemand die goed kan samenwerken met een programmeur en een ontwerper om te werken aan een softwarepakket voor musea. We zoeken iemand die gericht is op klantvriendelijke software/websites en goed is in details. We vinden het belangrijk dat je snapt waarom het belangrijk is dat knoppen snel werken en pagina’s snel laden en je vindt een uitdaging in dit te optimaliseren.

 

We hebben een leuk team met mensen die van hun vak houden. We zijn gevestigd in Groningen aan de Neutronstraat. We werken door heel het land maar je zal voornamelijk werken in ons kantoor in Groningen.

 

Functie eisen:

 • Je hebt HBO denkniveau en kunt met deadlines werken. Je kunt zowel in een team werken als zelfstandig verantwoordelijkheden oppakken.

 • Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting informatica, of vergelijkbaar. Ervaring is belangrijker dan diploma’s!

 • Je bent bekend met front end frameworks zoals bootstrap of Semantic-UI.

 • Je bent zelfstandig, creatief en denk in oplossingen. Naast kennis stellen we je eigen ideeën ook zeer op prijs.

 • Je beheerst goed de Nederlandse taal en bent sociaal

 • Je hebt ervaring met het maken van app’s.

 • Rijbewijs B??

 

Wat we bieden:

 • Een salaris dat past bij je kennis en kunde

 • Reiskosten vergoedingen

 • Laptop of computer van de zaak

 • Telefoon van de zaak

 • Je mag werken aan in de leukste projecten van Nederland en leert alle dagen. Of het nou iets met programmeren of het koningshuis, stadsnatuur, dijkverbetering, Nijntje of de waterlinie te maken heeft.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar Stefan Hemmes via stefan@define-it.nl. Wat we belangrijk vinden is te weten met welke programmeertalen/paketten je goed onder de knie hebt en waarom je zo enthousiast bent over het programmeren van gebruiksvriendelijke websites en software.

Stagair Elecktro techniek

De oprichter van deFine heeft zelf o.a. de opleiding Human Technologie gedaan. Techniek kan erg abstrakt zijn of eng en moeilijk. Bij deFine doen wij ons uiterste best om techniek zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo min mogelijk barieres tussen de techniek en de boodschap die over gebracht moet worden of de actie die uitgevoerd moet worden. Doe jij de opleiding Human technologie en lijkt je het leuk om bij deFine stage te lopen? Stuur een email naar info@define-it.nl met als onderwerp 'stage informatie'. Stuur je CV met motiverende brief en vragen die je hebt.

Please reload