top of page

De nieuwe audiotour met

2Discover

Wil je meer informatie en verdieping aanbieden zonder hoge investeringskosten van hardware? 2Discover is de oplossing.

✔️ Maakt gebruik van de smartphone

✔️ Een app installeren is niet nodig

✔️ Eenvoudig zelf alle content beheren

✔️ Veilige - coronaproof - oplossing

✔️ Aantrekkelijk geprijsd zeggen klanten

✔️ Ideaal voor o.a. musea, beleefcentra, natuureducatie  stadspromotie, projectinformatie

2Discover features

2Discover is moderne gebruiksvriendelijke webapp om bezoekers te informeren. Voor musea, beleefcentra, natuurgebieden, toerisme-promotie, steden, festivals en meer. Voor 2Discover hoef je geen hardware aan te schaffen en de bezoeker hoeft geen app te installeren. Voor 2Discover hoeven bezoekers hoeven alleen maar een internetadres in te voeren of een QR-code te scannen. Easy does it.

HR - AWC - Foto Ruben van Vliet-3.jpg

Informeren en verdiepen

 

In musea of bezoekerscentra heb je vaak veel prachtige informatie. Maar wat vertel je allemaal aan de bezoeker? En hoe? Koop je koptelefoons of extra beeldschermen in? Hoe doe je dat als je in een buitengebied wilt informeren? 2Discover biedt de oplossing door informatie te tonen op de smartphone.

Screenshot 2021-11-05 at 10.18.47.png
Veelzijdig in content

 

Je kunt veel verschillende content laten zien. Zo kun je audio, video's, foto's en teksten vertonen. Heel veelzijdig dus. Bovendien kun je in onze editor makkelijk zelf de content weer aanpassen.

Screenshot 2021-11-05 at 10.48_edited.jpg
2Discover editor

 

De 2Discover Manager is de beheeromgeving waarmee je als organisatie je tour zelf kunt beheren. Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Voor het aanmaken en aanpassen van een tour heb je ons niet nodig. Iedereen die kan internetbankieren, kan met de 2Discover Manager werken.

Screenshot 2021-02-24 at 17.06.42.png

Meertaligheid

 

Spreek een breder publiek aan! Daarom is 2Discover opgezet met meertaligheid als uitgangspunt. Jij bepaalt in welke talen je de content aanbiedt en de bezoeker kiest door middel van een vlaggetje de gewenste taal. Het is mogelijk om bezoekers voor informatie in hun taal te laten betalen.

Playing with Mobile Phone
Webapp (geen download)

 

2Discover werkt gewoon op Safari, Chrome en andere browsers op de eigen telefoon! Bezoekers willen liever niet de zoveelste app downloaden. Daarom hoeven ze alleen een QR-code te scannen of een URL in te typen en ze kunnen aan de slag via de webapp. Je kunt een toegangscode toevoegen zodat bezoekers alleen op je locatie of na het kopen van een kaartje de informatie krijgen.

Calculator
Lage investering

 

Bij een audiotour ​of andere oplossing voor informatievoorziening moet je vaak hardware aanschaffen. Met 2Discover houd je de investeringskosten laag. Zeker wanneer informatie vaak veranderd of in veel talen aangeboden moet worden. 

Uiteraard is 2Discover zeer goed te combineren met andere hardware om de beleving te maximaliseren.

Wie gingen je voor?

2Discover wordt door het hele land gebruikt om bezoekers te voorzien van informatie. Zo wel in musea en informatiecentra zoals het Afsluitdijk Wadden Center en informatiecentrum Het Baken op Schiermonnikoog als buiten gebieden zoals het Hunebedcentrum in Borger.

“Met 2Discover worden onze bezoekers volledig ondergedompeld in de wereld van The Tall Ships. 2Discover maakt het voor iedereen mogelijk om toegang te krijgen tot de extra dimensie van het Experience Center.”

— Dennis Schoot namens Harlingen Sail

2Discover-Het-Hunebedcentrum.jpg

Uitgelicht:
Het Hunebedcentrum

Het Hunebedcentrum te Borger wilde graag een digitale laag toevoegen aan de bestaande mogelijkheden om de collectie te ontdekken. Na de online demo was Algemeen directeur Harrie Wolters direct enthousiast en is Het Hunebedcentrum samen met Museum Schölerberg in Osnabruck in een Europees samenwerkingsverband gestart met 2Discover.

Met 2Discover kan ook het buitengebied optimaal benut worden in de informatievoorziening.

Er zijn informatepunten geplaatst bij het hunebed, in het Oertijdpark, de rendierjagershut en in de expositie zelf.

"Wij wilden verder gaan dan een traditionele audiotour. 2Discover bleek de moderne multimediale oplossing."

Slimme afstandsbediening

Uniek aan 2Discover is de interactie met andere digitale en fysieke installaties. Bezoekers kunnen namelijk met 2Discover hun mobiele telefoon (of een leendevice) als afstandsbediening gebruiken voor andere digitale installaties. 

Omdat 2Discover goed samenwerkt met ExpoControl is vergaande interactie mogelijk. Zo is het mogelijk een film te starten in de filmzaal of het te beluisteren van de voice-over in eigen taal. Maar ook concepten als het spelen van een game op een groot scherm, het huren van fietsen of het openen van kerkdeuren mogelijk. 

Get ready 2Discover

bottom of page