top of page

Disco toilet

Ben je bekend met een disco toilet? De bezoeker of gast gaat nietsvermoedend de toilet binnen en ziet opeens een grote rode uitnodigende knop hangen. Wanneer de knop wordt ingedrukt, vindt er 30 seconden een discofeest plaats! De reguliere verlichting dimt, een discobal wordt verlicht en er speelt 30 seconden lang muziek. Bij elke druk op de knop wordt er een ander nummer afgespeeld. Het is een unieke en grappige ervaring voor de gebruikers van het toilet.

Ik wil graag vrijblijvend advies

Misschien weet je nog niet welke samenstelling het meest geschikt is voor jullie situatie. Wij geven je graag vrijblijvend advies over welke techniek bij jullie past

Extra opties

Samen te stellen naar jullie wensen

Kleur knop

Thema's

Opties

Software
Combineer deze hardware met ExpoControl 

Boel-11.jpg

Disco toilet bij BOEL Groningen en Leeuwarden

In de toiletten hangt een mysterieuze knop. Wanneer je daar op drukt gaat het toilet op party-modus.

Er gaan discoballen draaien en de discolampen gaan aan. Als klap op de vuurpijl gaan er ook bellenblaas-machines en muziek aan. Er staan 10 nummers in de roulatie zodat het leuk blijft om op de knop te duwen.

Discotoilet / thema toilet

Welke techniek gaat er in een disco toilet?

Een opvallende startknop is van essentieel belang voor een disco-toilet. Deze startknop communiceert met een mediaplayer die voor 30 seconden de huidige verlichting dimt, muziek afspeelt en de discoverlichting inschakelt. Optioneel kunnen er extra functies worden toegevoegd, zoals een bellenblaasmachine. Daarnaast moeten er speakers in de opstelling voor het geluid.

 

Kunnen er ook andere thema’s dan disco gemaakt worden?

Ja, er kunnen verschillende thema’s worden gekozen. Bij deFine zijn we gespecialiseerd in het customizen van techniek. Je kunt elk thema kiezen. Wat inspiratie is: Halloween, jungle, het heelal of reizen.

Discobol met lampen en speakers

Door de discoverlichting transformeert de bestaande ruimte gelijk naar een disco.

Welke thema's zijn mogelijk?

Naast disco kunnen er ook andere thema's doorgevoerd worden zoals het heelal, jungle of bepaalde landen.

Swingende deuntjes

Kies zelf je mix van swingende deuntjes waar jij je bezoeker mee wilt verrassen.

Hoe werkt het met de muzieklicentie?

Wanneer je muziek afspeelt in een openbare ruimte, is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de licentie die je nodig hebt. Wij zetten de muziek technisch voor je op de mediaspeler, maar je bent zelf als bedrijf verantwoordelijk voor de benodigde licentie.

 

Moet een disco toilet regelmatig onderhouden worden?

Over het algemeen zijn de meeste onderdelen van een disco toilet robuust, zoals de verlichting en de knop. De bellenblaasmachine vereist echter meer onderhoud, omdat deze bijgevuld moet worden en fragieler is. En het toilet zelf heeft natuurlijk ook af en toe een schoonmaakbeurt nodig ;-) Maar dat moeten jullie zelf doen.

 

Hoe kan ik het disco toilet het beste integreren in mijn bestaande interieur?

De elementen van een disco toilet zijn vaak aan de muur en plafond bevestigd. Bovendien zijn de elementen niet heel groot. Dat is juist het leuke van de disco toilet. Wanneer hij uit staat, kun je de gewenste sfeer van de rest van het pand doorvoeren. Zodra de knop wordt ingedrukt, verandert de sfeer totaal naar een disco.

Meer informatie?

 

Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op! Klik op de onderstaande link, laat je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact op nemen.

bottom of page