top of page
WERKEN BIJ DEFINE

We hebben momenteel geen officiële vacatures openstaan. Om heel eerlijk te zijn, we hebben tot nu toe altijd erg veel geluk gehad in het zoeken naar de juiste personen voor ons team. Precies op het juiste moment komen we ‘toevallig’ in contact met een goede match voor het team. Om het toeval een beetje te helpen schrijven hier waar we zelf momenteel behoefte aan hebben.

 

Administratie

Een administratief iemand zou een fantastische aanvulling zijn op ons team. Wij kopen altijd de meest bijzondere zaken in voor projecten. Een grote gele boei. Oude telefoons. Discobollen. Al die bonnetjes moeten natuurlijk wel in de administratie terechtkomen. Verder moeten er natuurlijk betalingen gedaan worden. Ook is overzicht heel belangrijk. Vind je het leuk om cijfers te analyseren en rapporten te maken? Dan komen we graag in contact met je.

We verwachten dat deze werkzaamheden (vanaf) twee dagen in de week in beslag nemen.

 

HR & kantoor manager

Denk je alleen maar aan vakantie? Wel van andere mensen dan wel. We zoeken ook iemand die het aanspreekpunt is voor onze medewerkers. Vakantiedagen en ziektedagen bijhouden. Ook is het fijn als je het kantoor een beetje in de gaten houdt. Staan de planten er bijvoorbeeld niet zo goed bij? Jij bedenkt een plan om ze zelf water te geven, dit te delegeren of een automatisch watersysteem in te kopen. Zolang alles maar op rolletjes loopt.

We verwachten dat deze werkzaamheden (vanaf) twee dagen in de week in beslag nemen.

 

Sociale topper met technische affiniteit

Er echt zijn voor onze klanten vinden we heel belangrijk. Wij zoeken een sociale topper die het eerste aanspreekpunt is voor klanten. Je bent telefonisch bereikbaar wanneer er iets is. Dit zet je uit naar de juiste collega of je lost het natuurlijk zelf op. Het is ook belangrijk circa 3 uren in het weekend telefonisch bereikbaar te zijn. 

Het is belangrijk dat je handig bent met computers. Nieuwe systemen maak je je makkelijk eigen. Zo eigen dat je er ook een cursus in kunt gaan geven op den duur. Een rijbewijs en het leuk vinden om af en toe op pad te zijn is belangrijk.

Hoeveel dagen deze functie in beslag neemt is in overleg.

Zie je jezelf helemaal werken bij deFine stuur dan je CV en motivatiebrief info@define-it.nl.

Dan nemen we jouw gegevens op in ons bestand. 

Open sollicitatie 

Lijkt het jou leuk om bij deFine te werken? We vinden het altijd leuk om in contact te komen met techneuten, creatievelingen en andere mensen met een passie voor hun vakgebied.

 

Bij deFine zijn we geen standaard bedrijf. We hebben een klein team en dat betekent dat we veelzijdige en zelfstandige mensen zoeken.

 

Ook aan de koffietafel gaat het bij ons vaak over techniek of musea. Het is dus wel fijn als jij daar ook affiniteit mee hebt. Natuurlijk gaat het ook gewoon over het weekend of actualiteiten of zit iedereen lekker even op de telefoon. Dat moet ook kunnen. 

 

Zie je jezelf helemaal werken bij deFine stuur dan je CV en motivatiebrief info@define-it.nl.

Dan nemen we jouw gegevens op in ons bestand. 

bottom of page