top of page

Narrowcasting zuil & digital signage

Narrowcasting & digital signage is een ideale manier om te communiceren met bezoekers. De Narrowcastingzuil is een digitaal display ingebouwd in een zuil waar Narrowcasting op wordt getoond. Het is bedoeld om gericht informatie te communiceren naar je bezoekers bij een restaurant, winkel, servicebalie, kaartverkoop of als wayfinding. Gecombineerd met deFine Narrowcasting software is en een handig en flexibel middel om bezoekers te voorzien van informatie.

Ik wil graag vrijblijvend advies

Misschien weet je nog niet welke samenstelling het meest geschikt is voor jullie situatie. Wij geven je graag vrijblijvend advies over welke techniek bij jullie past

Samen te stellen naar jullie wensen

Breedte scherm

Materiaal

Hoogte zuil

Extra opties

Software
Combineer deze hardware met deFine Narrowcasting en  ExpoControl 

Bibliotheek Alphen ad Rijn-17.jpg

Digital signage bij Bibliotheek Rijn en Venen

Bibliotheek Rijn en Venen is een echt moderne bibliotheek met een ‘De Maakplaats’ waar je bijvoorbeeld kunt 3D-printen en je kunt leren programmeren. Voor dit project hebben we verschillende Narrowcasting-oplossingen geplaatst zodat deze totems.

We hebben digital signage totems geplaatst. Eén totem heeft een 55 inch high brightness scherm. Dit scherm is naar buiten gericht om ze de bezoekers buiten te informeren. Binnen zijn twee zuilen geplaatst met een 49 inch scherm. De totems zijn gemaakt van hout en hebben handige wielen aan de onderkant zodat de zuil makkelijk te verplaatsen is. Idealiter gaat de stroomtoevoer via een vloerstopcontact, zo zie je geen kabels.

Kies zelf het formaat van de digital signage

Veel elementen van de toten zijn nog te kiezen. Zoals het formaat van het scherm en de hoogte van de totem

Stevige behuizing passend bij jouw huisstijl

Deze stevige totem is verkrijgbaar in het wit en in houtkleur. Daarnaast is hij ook volledig te bedrukken in jouw gewenste stijl.

Makkelijk te verplaatsen met de wielen 

De totem is makkelijk te verplaatsen met de verdekt gemonteerde wielen.

Narrowcasting zuil_edited.png

High brightness scherm

Stevige behuizing

Verrijdbaar

Narrowcasting & digital signage

Waar kan digital signage ingezet worden

Digital signage, zoals een narrowcastingzuil, is een digitaal communicatiemiddel dat informatie, nieuws en advertenties kan weergeven in openbare ruimtes zoals bibliotheken, musea, winkels, scholen en kantoren. Eigenlijk overal waar grote groepen mensen geïnformeerd moeten worden.

Door middel van een narrowcastingzuil kun je op een aantrekkelijke en dynamische manier informatie overbrengen aan de bezoekers of klanten. 

 

Formaat en vormgeving van de zuil

Het formaat van de zuil is aan te passen naar je eigen wens. De zuil is gemaakt van hout en is verkrijgbaar in wit, hout (berkenplex) gekleurd, bedrukt met afbeelding of logo. In een vrijblijvend gesprek informeren we je graag over de mogelijkheden.

 

Narrowcasting scherm (high-brightness optie)

Het formaat van het scherm in de zuil kun je zelf uitkiezen. Voor zeer lichte omgevingen hebben we een high-brightness optie. Een high-brightness scherm biedt een superieure helderheid en contrast, waardoor de content duidelijk zichtbaar is, zelfs in fel verlichte omgevingen of bij direct zonlicht. Bezoekers kunnen de informatie gemakkelijk lezen en ervan genieten zonder hinderlijke schittering.

Met een high-brightness scherm kunnen afbeeldingen, video's en andere visuele content levendiger en aantrekkelijker worden weergegeven. Levendige kleuren en scherpe details trekken de aandacht van bezoekers en creëren een meeslepende ervaring. High-brightness schermen zijn vaak ontworpen om bestand te zijn tegen langdurig gebruik en zijn duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor musea met hoge bezoekersaantallen. Ze hebben een langere levensduur dan standaardschermen en kunnen zelfs in veeleisende omgevingen consistent goede prestaties leveren.

 

Flexibele manier van communiceren

De content die getoond wordt op een narrowcastingzuil kan eenvoudig en snel aangepast worden. Dit betekent dat je snel kunt inspelen op veranderingen. Dit is vooral handig bij het promoten van tijdelijke tentoonstellingen, speciale evenementen, educatieve programma's of last-minute wijzigingen in openingstijden. Musea en andere informatieve omgevingen kunnen relevante informatie onmiddellijk communiceren en bezoekers op de hoogte houden.

 

Ook voor lezingen, workshops, rondleidingen en andere interne evenementen is Narrowcasting een handig middel om in te zetten. Door snel berichten aan te passen op narrowcastingschermen, kunnen musea en andere  deze evenementen actief promoten en bezoekers uitnodigen om deel te nemen. Dit vergroot de bekendheid van de evenementen en stimuleert de betrokkenheid van het publiek.

Aanpassen op afstand (en beheer meerdere locaties)

Het is ideaal om de content op de deFine Narrowcasting schermen van afstand te kunnen aanpassen. Op elke computer met internet kun je inloggen en wijzigingen doorvoeren. 

 

Inplannen van content

Je ben niet plaatsgebonden om wijzigingen door te voeren maar ook niet tijdsgebonden! Je kunt van tevoren content inplannen. Handig als je een evenement hebt of bijvoorbeeld andere content wilt tonen in de vakantie.

Bibliotheek Alphen ad Rijn-18.jpg

Meer informatie?

 

Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op! Klik op de onderstaande link, laat je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact op nemen.

bottom of page