top of page

Je eigen TV-kanaal met

deFine Narrowcasting

Narrowcasting is zeer populair, en met een goede reden! Je maakt je eigen tv-kanaal om jouw boodschap te vertellen. Aanbiedingen, nieuws evenementen! Je kunt het zo in programmeren zoals jij wilt. En er zijn natuurlijk ook mooie koppelingen mogelijk.

Narrowcasting features

Een flexibele manier om te communiceren met bezoekers, dat is narrowcasting! Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden of de aankondiging van een nieuw event. Je wilt snel iets visueel aantrekkelijks opmaken zonder ingewikkelde systemen te leren kennen. Met deFine Narrowcasting kun je op elk moment van de dag en op elke plek de content op jullie schermen aanpassen en actueel houden.

Cloud with Silver Lining

Nieuws weer & verkeer

 

Je kunt veel actualiteiten integreren in de deFine Narrowcasting. Zo kun je het weer van de dag of week laten zien, de huidige verkeersinformatie of nieuwsitems. 

Screenshot 2021-10-26 at 14.47.22.png
Koppel met socialmedia

 

Natuurlijk kun je de Narrowcasting ook koppelen met je socialmediakanalen of hashtags. Je kunt koppelen met Instagram, twitter LinkedIn, facebook, YouTube en Vimeo

Screenshot 2021-10-26 at 14.52.57.png
Een veelzijdige editor

 

deFine Narrowcasting heeft een handige editor waar iedereen mee kan werken. Je bouwt een template op met blokken, teksten, foto's en video's. Je kunt de elementen gewoon slepen en groter en kleiner maken. 

Data Cloud

Webviewer & RSS-feed

 

Uiteraard kun je ook koppelen met je eigen data of data van derden. Zo kun je een RSS-feed laten zien. Ook hebben we een webpagina-viewer. Hiermee kun je een website laten zien op je narrowcastingscherm.

Screenshot 2021-08-31 at 14.34.27.png
Inplannen content 

 

Kunt makkelijk verschillende afspeellijsten maken. Een afspeellijst kun je op één of op meerdere schermen afspelen. Ook kun je kiezen om ze bijvoorbeeld alleen 's ochtends te laten zien, of alleen in het weekend.

Bibliotheek Alphen ad Rijn-3.jpg
Eindeloze mogelijkheden

 

Je kunt Narrowcasting inzetten voor veel verschillende boodschappen. Maar inteligente koppelingen maken het nog veelzijdiger. Hier wat inspiratie:  opbrengst zonnepanelen, binnenklimaat in het gebouw, aantal bezoekers in de expo, excursie agenda met aantal vrije plekken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De voordelen van deFine Narrowcasting

Wil jij kwalitatieve schermen op je locatie(s) en een persoonlijk traject om de software te leren kennen? Wij vertellen je graag meer over deFine Narrowcasting. Een aantal voordelen van deFine Narrowcasting zijn:

  • Advies over proffesionele hardware

  • Online beheertool voor je apparaten (aan- en uitzetten)

  • Professionele tv-schermen geschikt voor intensief gebruik

  • Een eigen technische dienst en storingslijn

  • Gebruiksvriendelijke- en uitgebreide software

  • Geschikt voor kleine én grote organisaties

  • Je bent geen extra geld kwijt aan templates 

  • Te beheren via de webbrowser en handig bij thuiswerken

  • Maatwerk apps om eigen data te visualiseren

Review: Het Baken Schiermonnikoog over
deFine Narrowcasting

"De video waar de agenda op langs rolt daar hoeven wij zelf eigenlijk niets aan te doen. Die agenda wordt vanzelf ingeladen vanuit de website van natuurmonumenten. De content op het andere beeldscherm dat maken we juist wel zelf. Mijn collega's zijn daar altijd mee bezig, die maken daar zelf informatiepagina's op."

narrowcasting1c.jpg

Customize de apps

De apps zijn volledig in te richten naar eigen wens. Wanneer je bijvoorbeeld de weer-app toevoegt kun je een locatie kiezen en instellen voor hoeveel dagen je de weersvoorspelling wilt tonen.. 

Op maat gemaakte koppelingen

Wanneer de standaard applicaties en koppelingen nog niet toereikend zijn, bieden wij de mogelijkheid voor op maat gemaakte koppelingen. Zo kun je jouw informatievertrekking nog meer personaliseren. Zo hebben we bijvoorbeeld koppelingen gemaakt voor actuele bustijden en hebben we inzichtelijk gemaakt hoeveel energie er wordt opgewekt door zonnepanelen.

narrowcasting2.jpg

Zelf je afspeellijst inplannen

Je kunt met onze narrowcasting makkelijk vooruitwerken. Zo kun je zelf afspeellijsten met bijpassende berichten samenstellen en inplannen op zowel de begin- als einddatum.

narrowcasting3.jpg
bottom of page