Narrowcasting

1/1

UW EIGEN TV KANAAL

Wilt u op een flexibele manier vertellen over uw producten en diensten? Wist u dat bewegende beelden 6x meer opvallen? Heeft u prijslijsten die vaak aangepast moeten worden? Misschien is Narrowcasting iets voor u.

Wat is Narrowcasting?

Met Narrowcasting kunt u klanten en bezoekers voorzien van informatie. In uw winkel, restaurant of museum kunt u vertellen over openingstijden, prijzen, het weer, NS vertrektijden. Ook kunt u narrowcasting gebruiken om een eigen advertentie netwerk op te zetten.

 

DeFine heeft meer dan 100 Narrowcasting klanten door heel het land. Wij voorzien u graag van advies en een vrijblijvende offerte.

 

Neem contact op voor meer informatie.

Beeldscherm

deFine kan een beeldscherm voor u leveren. Wij werken veel met de hoge kwaliteitsschermen van LG. Deze werkt naadloos samen met onze Narrowcasting, hierdoor heeft u geen extra kastjes nodig. De schermen gaan automatisch aan en uit op gewenste tijden.

Templates

U kunt kiezen uit een groot assortiment aan templates. Zit uw ontwerp er niet bij? Kies voor een template op maat gemaakt naar uw wensen. Voorbeelden van templates zijn: Facebook, twitter, het weer, nu.nl, films, nieuwsberichten, file informatie, en nog veel meer! 

Beheer

U kunt overal ter wereld, op een computer verbonden met het internet, content wijzigen op uw beeldschermen. Uitzendingen zijn van te voren in te plannen passend bij uw campagnes en planning. 

Voorbeelden van Narrowcasting

We hebben narrowcasting software op meer dan honderd plekken in Nederland hangen. Hieronder een aantal voorbeelden van het gebruik van narrowcasting.

Narrowcasting

al vanaf € 17,50 per maand

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact op met deFine! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

F.A.Q

 

Wat bedoelen jullie met content?

Content betekent inhoud. De informatie zoals teksten, foto’s en video’s die u bijvoorbeeld op een website zet, in een template plaatst of een beeldscherm laat zien.

Kan ik zelf de content maken op mijn beeldscherm?

Ja. DeFine werkt met een softwarepakket waarin gemakkelijk eigen content te maken is. Informatie als teksten, foto’s, video’s en social-mediaberichten kunt u in templates zetten. Binnen een half uur heeft u al een prachtige presentatie op het beeldscherm staan.

Wat is een template?

Een template is een sjabloon waarin de vorm van een pagina is vastgelegd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de vormgeving. U kiest een template die u mooi vindt. Binnen een template zijn nog vele mogelijkheden om de stijl aan te passen aan uw bedrijfsstijl.

Kan in op elke computer met internet mijn content wijzigen?

Ja. Met het software systeem dat deFine grbuikt bent u niet gebonden aan een locatie om uw content te wijzigen. Op elke computer met internet kunt u inloggen om aanpassingen te doen.

Waar kan beeldschermreclame gebruikt worden?

Winkels, wachtkamers, groothandels, horeca, etalages, restaurants, hotels, kantoren, scholen, beurzen, musea etc.. Legio mogelijkheden dus!

Welke templates zijn er?

Menu van de dag, weerberichten, aanbiedingen, Facebook berichten, Twitter-feed, tekstberichten, fotogalerie, productinformatie, filmpjes en sportuitslagen zijn een kleine greep uit de ruime keuze aan templates.

Neem contact op voor meer informatie

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. We leveren hardware en software, maar bovenal denken we met u mee hoe uw verhaal verteld kan worden. Als u vragen heeft over techniek in uw museum, winkel of ander bedrijf neem dan contact op, wij helpen u graag verder. 

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2020