top of page
Zoeken

AV&Entertainment

Het toonaangevende magazine AV&Entertainment heeft Stefan (directeur deFine) geïnterviewd. Ze hebben gesproken over de werkzaamheden in Floriworld en de leuke samenwerkingen.

AV&Entertainment Magazine verschijnt zes maal per jaar en is een veelzijdig en informatief vakblad voor de multimediale entertainmentbranche. Lees hieronder het artikel:


‘HIERIN KOMT ALLES SAMEN’

In Aalsmeer is afgelopen zomer FloriWorld geopend, een indoor thema-attractie over bloemen en planten. Het bedrijf deFine was verantwoordelijk voor de invulling van (interactieve) techniek, waarmee de vertelde verhalen tot leven komen. “Hierin komen voor ons echt alle facetten samen”, aldus Stefan Hemmes (deFine).


FloriWorld is een belevingsexplosie van bloemen. Bezoekers leren over bloemen en de bekende veiling, maar worden ook uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met bloem-schikken of in de FloriWorld veiling mee te bieden op een boeket. deFine heeft de interactieve techniek en aan-sturingssoftware geleverd. Zo vind je in de expositie 31 projectoren, 44 monito-ren en ontelbare meters kabel. “En dat is nog maar een klein onderdeel van de techniek die geplaatst is”, vertelt deFine eigenaar Stefan Hemmes. “Naast de hardware hebben we ook de software geleverd met daarin de aansturing van de apparaten en het beheer van de content. Speciaal aan dit systeem is de personal experience voor de bezoeker. Met een RFID-polsbandje maak je een profiel aan en wordt de hele beleving gepersonaliseerd.” .....


Lees het hele artikel op
86 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page