top of page
Zoeken

Kom ook naar de Museum Vakdagen!

Op woensdag 8 en donderdag 9 november 2023 vind je tijdens de Museum Vakdagen weer alles op het gebied van tentoonstellingen en musea. Met ruim 80 exposanten is er zeer veel interessante informatie te vinden. Wij staan samen met het interessante bedrijf MoMoLab op stand 2.10. MoMoLab maakt interactieve animaties voor musea. Denk aan VR-experinces, video's en quiz content.
De Museum Vakdagen zijn op wo 8 & do 9 november van 10.00 tot 17.00 uur.


Standnummer deFine en MoMoLab: 2.10


Locatie

Expo Houten

Meidoornkade 24

3992 AE Houten


Meer info over MoMoLab:

MoMoLab maakt interactieve software en animaties voor musea. Denk aan VR-experinces, video's en quiz content. "Onze intuïtieve toepassingen, interactieve tentoonstellingen, educatieve spellen en meeslepende programma's zijn op maat gemaakt voor musea, tentoonstellingen, bezoekerscentra en showrooms, en bieden boeiende ervaringen die een blijvende indruk achterlaten op uw publiek."

Kijk voor meer info op momolab.nl


Meer info over ExpoControl:

Tegenwoordig maken musea steeds vaker gebruik van technologie om bezoekers een boeiende expositie-ervaring te bieden. Denk aan mooie filmzalen, leerzame games op touchscreens, sfeervolle projecties en interessante audiofragmenten. Vaak groeit de verzameling technische apparatuur in de loop der tijd, wat betekent dat er steeds meer apparaten en content moeten worden beheerd. ExpoControl is dé beheersoftware voor musea en exposities.

Kijk voor meer info op expocontrol.com
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page