top of page
Zoeken

Stageopdracht Florian

Naam: Florian

Functie: Stagair

Opleiding: Communication and multimedia design

Typisch Florian: Keltic Punk look


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hoe bevalt je stage bij deFine?

Goed. Het is een leuke stage en samenwerking. Ik zit twee dagen in de week bij deFine en drie dagen bij de studie of thuis. Ik krijg veel mogelijkheden om mee te kijken in het veld. Ook hebben ze leuke machines staan bij deFine zoals een lasersnijder. Je hebt hier alles bij de hand om prototypes te maken. Dat was ook heel handig voor mijn project.Wat doe je voor opdracht?

Voor mijn afstudeerproject ben ik in opdracht van deFine bezig geweest met het ontwikkelen van een prototype opstelling waar alle producten van deFine in getoond kunnen worden. Het doel is musea te inspireren en samen tot een goede selectie van producten te komen voor hun museum. Musea krijgen ook gelijk de mogelijkheid te kijken hoe een opstelling binnen hun museum eruit kan komen te zien.

Uit deze opdracht is het concept ExhibIT gekomen, een fysieke markkraam welke de potentiële klanten van deFine kunnen gebruiken tijdens een klantgesprek om informatie te krijgen over de opstellingen die deFine al heeft gemaakt en technieken die zij vaak gebruiken. Als kers op de taart kunnen ze hierna deze kennis ook nog gebruiken om hun eigen conceptopstelling vorm te geven. Door 3d modellen op interactieve RFID-punten te plaatsen geven zij een station binnen hun eigen opstelling vorm, waarna zij stations samen kunnen voegen om hun eigen opstelling te bouwen.Wat voor programma's werk je in?

Ik werk met bijna alle programma's in het Adobe pakket. Voor deze afstudeeropdracht heb ik veel gewerkt met illustrator, indesign, adobe xd en adobe dimension. Daarnaast werkte ik in ProtoPie


Leuk weetje over jezelf?

Ik heb heel veel hobbies zoals schrijven, muziek, krachttraining en hardlopen. Ik doe ook veel aan fotografie.

Foto gemaakt door Florian


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page