top of page
Zoeken

The Rolling Stones Unzipped

Een waanzinnige expo in het Groninger Museum

Wat een legendarische band: The Rolling Stones. Ze maken al sinds 1962 muziek met hits zoals Sympathy for the Devil, Angie en Paint It Black. Geen wonder dat er een reizende tentoonstelling over de band is gemaakt met meer dan 400 originele objecten uit het persoonlijke archief van de band en natuurlijk veel videomateriaal. Tot en met februari 2021 is deze tentoonstelling te zien in het Groninger Museum.Inbedrijfstelling van de apparatuur

deFine heeft in opdracht van Electrosonic meegewerkt aan deze expositie samen met Lichtpunt en Bob van der Klaauw. Wij hebben de inbedrijfstelling van de apparatuur gedaan. Wij hebben de afstelling van de hardware en content gedaan. Zo is er in de expo een 3D sculptuur van de tong uit het logo van de Stones. Wij hebben de videomapping gedaan op deze tong. Ook hebben we video walls afgesteld en voorzien van de juiste content.


Videomapping

Wie kent hem niet? De bekende tong uit het logo van The Stones. De tong is een 3D sculptuur. Op de tong worden beelden geprojecteerd doormidden van videomapping. Je kunt je voorstellen dat het afstellen van de projectie op een 3D sculptuur een precies werkje is! Door middel van een stippen patroon vertel je aan de videomapping software waar de projectie getoond moet worden.


En dan krijg je dus stoere beelden zoals deze:54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page