top of page

Mr Mofongo

Mr Mofongo is een prachtige horecazaak in het centrum van Groningen, pal naast de Rijksuniversiteit. Met mooi weer zitten de terrassen propvol met studenten, stadjers en toeristen. De invloeden van de menukaart halen ze van over de hele wereld. 

Mr Mofongo

deFine heeft een set Narrowcasting schermen bij Mr Mofongo geïnstalleerd en de Narrowcasting geleverd. De schermen zijn zorgvuldig geïntegreerd in het interieur van de locatie. Deze schermen zijn vanaf buiten zichtbaar en vormen daarmee een canvas waarop Mr Mofongo bezoekers en voorbijgangers kan informeren.


Met deFine Narrowcasting kan het restaurant gemakkelijk de schermen voorzien van content zoals de menukaarten, uitgelichte producten en advertenties. De content kan vanaf elke computer met internet aangepast worden. Je hoeft dus niet op de locatie zelf te zijn om aanpassingen door te voeren.


Een zeer handig aspect is dat de inhoud ook inplanbaar is. Wanneer er bijvoorbeeld volgende week een nieuwe kaart in gaat, kun je deze nieuwe kaart alvast inplannen.


Of het nu gaat om het ontdekken van culinaire hoogstandjes, het verkennen van nieuwe smaakervaringen of het op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen, de Narrowcasting-schermen bieden een dynamisch platform dat naadloos aansluit op de moderne behoeften van gastvrijheid en informatievoorziening.

bottom of page