top of page

VVV Provincie Groningen

In opdracht van Marketing Groningen en Top van Groningen hebben we de eerste van een reeks nieuwe informatiepunten voor toerisme opgeleverd in Loppersum. Een moderne en in het oog springende opstelling met een interactieve monitor die is geplaatst in een levensgrote fotowand. Naast de digitaal op te vragen informatie is er ook ruimte voor papieren brochures.

VVV Provincie Groningen

Informatieve wand VVV Noord Nederland

Voor Marketing Groningen en de provinciale VVV-organisaties heeft deFine een interactieve presentatiewand ontwikkeld. Een aantrekkelijke opstelling met een levensgrote foto van een herkenbare plek uit de betreffende regio. Met ruimte voor een interactieve monitor voor het tonen en opvragen van digitale informatie en plaats voor brochures over toeristische trekpleisters in de buurt.

 

De eerste wand voor de regio Eemsdelta is op 3 mei door gedeputeerde Staghouwer in Loppersum in gebruik genomen. VVV Nederland, die hierbij ook aanwezig was, prees de samenwerkende organisaties voor dit initiatief en liet weten het als voorbeeld te willen gebruiken voor andere regio's in het land. De VVV-organisaties willen op deze wijze beter, en op meer plekken in de provincie, met bezoekers kunnen communiceren.


deFine heeft een systeem ontwikkeld waarbij een fotowand wordt geplaatst van 120 cm breed en 240 cm hoog. Per locatie wordt een kleurenfoto gekozen die kenmerkend is voor de regio en die rechtstreeks op het paneel wordt gedrukt.
De interactieve monitor toont afwisselend foto’s, video’s en teksten. Zodra de monitor wordt aangeraakt kan toeristische informatie worden opgevraagd over de regio. Deze informatie kan centraal worden beheerd.

bottom of page