top of page
Zoeken

Open dag in de Bastei Nijmegen

Wij zijn trots om te delen dat we de open dag bij De Bastei op 27 maart sponsoren! ✨🎉


Cultuur en erfgoed liggen ons nauw aan het hart, dus het was voor ons heel leuk gevraagd te worden deze bijzondere dag te ondersteunen. De Bastei in Nijmegen zal op deze dag opengaan voor iedereen die dit leuke museum wil bezoeken én je hoeft geen ticket te kopen!


Dompel jezelf onder in de wonderen van het verleden met een exclusieve kijk op bijzondere archeologische vondsten uit de Romeinse tijd. Ontdek verhalen diep geworteld in onze geschiedenis en laat je inspireren door de natuur rond de Waal, die al eeuwenlang getuige is van de evolutie van onze cultuur.


🗓 Markeer 27 maart 2024 in je agenda!

📍 De Bastei - Lange Baan 4, 6511 XJ Nijmegen


Een leuk museum voor kinderen!

De Bastei is ook een zeer leuk museum voor kinderen, daarom hebben we speciaal voor deze dag een kleurwedstrijd. Lever de ingekleurde kleurplaat in op woensdag 27 maart bij de Bastei en wie weet win je een leuk pakket!Ben je benieuwd wat deFine allemaal heeft gedaan in De Bastei?

De Bastei is een aantal jaren geleden verhuisd naar de Waalkade en heeft daar een nieuw onderkomen gerealiseerd. Het natuurmuseum heeft een bijzondere collectie van opgezette dieren en mooie verhalen. Extra bijzonder is dat er tijdens de verhuizing restanten uit de Romeinse tijd zijn gevonden. deFine heeft verschillende techniek geleverd aan dit museum. Bekijk het project hier.
32 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page