3D printen

Met 3D printen worden objecten gemaakt die niet standaard zijn. Deze onderdelen zijn niet krijgen omdat de oplage van dit soort specialistische componenten te klein is of omdat het maatwerk is. 3D printers bieden daarbij de uitkomst. Met behulp van 3D tekenprogramma’s wordt het onderdeel uitgetekend en vervolgens gemaakt in een van de 3D printers.
Een 3D geprint onderdeel heeft vaak meerdere revisies om de pasvorm en functionaliteit perfect te krijgen. Er zijn verschillende materialen die geprint kunnen worden. De meest voorkomende zijn PLA (biologisch), ABS (sterk), TPU (flexibel), Nylon (slijtvast) en PET (gerecycled). Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen/ toepassingen.

  Deze techniek is gebruikt in:

  We stellen ons graag even voor:

  Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. Ons hart gaat sneller kloppen als we iets unieks en vernieuwend kunnen maken. Geen idee is ons te gek. We hebben zeer veel technische kennis en ervaring in de IT-branche. Zowel op hardware- als softwaregebied. Juist de combinatie tussen de twee maakt ons sterk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

  deFine Interactieve techniek

  Neutronstraat 7-2

  9743 AM Groningen

  Nederland

  050-707 4919

  www.define-it.nl

  info@define-it.nl

  © deFine 2020