Artboard%201%20copy%2018-100_edited.jpg

Audio-handset

De audio-handset, wij zijn fan! De audio-handset is iets dat gewoon werkt in een tentoonstelling. Je biedt bezoekers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier naar audio te luisteren.

Lees alles over deze techniek

Hoe werkt een audio-handset?

Bij een opstelling, dit kan zijn een touchscreen of een afbeelding met knoppen erbij, kan de bezoekers zelf een audiofragment starten. Bij de opstelling hangt een audio-handset. De bezoeker kan deze ij het oor houden en het fragment beluisteren zonder dat de omgeving last heeft van het geluid. Zo kunnen meerdere mensen naast elkaar naar fragmenten luisteren.


Is er veel keuze in audio-handsets?

Er is zeer veel keuze. Wij werken met bekende merken maar wij 3D-printen ook zelf handsets. Zo kun je een eigen vorm of logo in een handset verwerken. Ook zijn alle kleuren dan mogelijk.

Deze techniek is gebruikt in:

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. Ons hart gaat sneller kloppen als we iets unieks en vernieuwend kunnen maken. Geen idee is ons te gek. We hebben zeer veel technische kennis en ervaring in de IT-branche. Zowel op hardware- als softwaregebied. Juist de combinatie tussen de twee maakt ons sterk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2021