top of page

Projectoren

Met projectoren kun je echt een wauw effect creëren. Meterslange projecties door het gebruik van meerder projectoren die samenwerken. Je kunt beamen op de wanden en vloer maar ook op objecten door middel van videomapping.

Lees alles over dit product

Waar kun je projectoren allemaal inzetten in een museum?

Projecties zijn ideaal om video’s op een groot formaat af te spelen, bijvoorbeeld voor een filmzaal. Maar je kunt er alle kanten mee op. Je kunt ook op de vloer projecteren of bijvoorbeeld een gezicht op een wand of object die een verhaal verteld.

Het is handig als de ruimte waar de projecties in af spelen donker zijn. Maar ook in lichtere ruimtes zijn beamers te gebruiken. Dan heb je echter wel een lichtsterkere beamer nodig.


Hoe stuur je de content aan op een projector?

Wij gebruiken zelf vaak ExpoControl om een film te kiezen die wordt afgespeeld. Het voordeel van het gebruiken van ExpoControl is dat je veel meer kunt regelen en inzien.

Je kunt instellen of een film in een loop afspeelt of dat je een foto of video voor de film aan wilt afspelen. Om bijvoorbeeld aan te kondigen hoelang het nog duurt voordat de film begint en in welke taal de film afspeelt.

Bovendien kun je met ExpoControl ook de status van de beamer zien, bijvoorbeeld hoeveel branduren de beamer heeft gehad.

bottom of page