Artboard%201%20copy%2018-100_edited.jpg

Projectoren

Met projectoren kun je echt een wauw effect creëren. Meterslange projecties door het gebruik van meerder projectoren die samenwerken. Je kunt beamen op de wanden en vloer maar ook op objecten door middel van videomapping.

Lees alles over deze techniek

Waar moet je op letten bij de keuze voor een beamer?

De hoeveelheid licht in de ruimte zegt veel over welke projector je moet gebruiken. Hoe meer ‘lichtvervuiling’ er is, hoe sterker de beamer moet zijn. Ook kijken we altijd naar de montagemogelijkheden in een ruimte. Vaak worden beamers aan het plafond of aan de wand gemonteerd, maar wanner dit niet mogelijk is moet je gaan kijken naar andere oplossingen. Je hebt ook short throw projectoren die zeer dicht bij het projectieoppervlak kunnen staat. Dit biedt weer zeer veel extra mogelijkheden.


Projectieberekening

Wij maken altijd een projectieberekening. We meten de te projecteren offertvlaktes en bekijken de montage mogelijkheden. Dit alles zetten we in een plattegrond en berekenen we de mogelijkheden in beamers en lenzen.


Videomapping

Videomapping is een techniek waarmee je een projectie op een 3D object kan maken. Een mooi voorbeeld hiervan is een project in het Groninger Museum. Van het bekende logo van The Rolling Stones is een 3D sculptuur gemaakt. Op dit sculptuur wordt een video gemapped.

Deze techniek is gebruikt in:

We stellen ons graag even voor:

Wij zijn deFine, een bedrijf in interactieve techniek. Ons hart gaat sneller kloppen als we iets unieks en vernieuwend kunnen maken. Geen idee is ons te gek. We hebben zeer veel technische kennis en ervaring in de IT-branche. Zowel op hardware- als softwaregebied. Juist de combinatie tussen de twee maakt ons sterk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

deFine Interactieve techniek

Neutronstraat 7-2

9743 AM Groningen

Nederland

050-707 4919

www.define-it.nl

info@define-it.nl

© deFine 2021